Humppaliiteri sopii moneen muuhunkin käyttöön kuin pelkkään hää ja synttärijuhlimiseen.

Rapujuhlat

Rapujuhlat, jos mitkä sopii loistavasti humppaliiteriin. Yhteistyökumppanimme Min Krog tietää, miten rapujuhlat tehdään. Ravintoloitsija Alexandra asuu naapurustossa ja tuntee sekä paikan että kupletin juonen.

Ristiäiset

Nykyisissä asuintaloissa on usein aika pienet olohuoneet ja vaikka ristiäisten järjstäminen hiemankaan isommalle porukalle voi olla jo vaikeaa. Järjestäkää ne Humppaliiterissä. Meillä on tilaa olla ja nauttia sukulaisten seurassa ja takuulla juhlat jäävät mieleen.

Häät

Tottakai häät. Miksei. Talon isäntä on tehnyt yli 20 vuotta muusikkona myös pitkän rivin hääkeikkaa ja tietää mitä hyviin juhliin tarvitaan. Hyvää ruokaa, kiva paikka ja paljon tanssia ja juhlimista. Osa porukasta haluaa jutella ja se onnistuu pihan kivalla katoksella hyvin ja osa haluaa bilettää. Meillä PA-järjstelmä on asennettu niin, että ne on suunnattu suoraan tanssilattialle. Tällöin pöydissä voi sukulaiset pitää palaveria paremmin.

Firman Virkistyspäivä tai koulutuspäivä

Käykää lenkillä puistossa, tulkaa meille syömään tai palaveeraamaan. Oppi menee paremmin perille inspiroivassa ympäristössä. Min Krog tai pitopalvelu Hupli järjestää teille koko helahoidon tarjoilujen osalta. Ottakaa yhteyttä ja keksimme teille vaikka hieman aktiviteetteja. Kävisikö vaikka Krokettipeli pitkin Nybackan pihaa, tai haluatko kokeilla pinota trukkilavoja talon kokoisella traktorilla?

Syntymäpäivät

Emme ole nähneet näinä koronavuosina toisiamme pitkiin aikoihin. Pidä synttärit, vaikka ei olisi ihan tasavuosikaan. Tanssi, nauti ja elä!

Taloyhtiön kokous

Haluatteko kokoustaa taloyhtiön kanssa, mutta tilaa on niukasti. Viikon illat on teille erittäin edullisia. Järjestämme paikalle tarvittaessa kahvit ja juomaa.