Nybackan tila on ollut asutettu viimeiset nelisensataa vuotta ja ollut saman suvun hallussa. Tilan alueet kuuluivat pahaksi onneksi Porkkalan miehitysalueeseen, josta johtuen itäiset ystävämme päättivät suuressa viisaudessaan pistää vuokra-aikana kaikki alkuperäiset rakennukset maan tasalle.

Porkkala vapautui vuonna 1957 ja paikalle tuli nuori isäntä Lars, joka rakensi talon piharakennukset ja kasvihuoneita ja alkoi viljelemään maata. -70 luvun energiakriisi lopetti kasvihuoneviljelyn, mutta elämä jatkui 2000 luvulle saakka talolla erilaisten viljely ja urakointitöiden pyörittämisessä.

Tila pellastui kaavoituksen kynsistä ja saa olla rauhassa isolla tointillaan. Talo myytiin 2010 luvulla paikalliselle yrittäjälle, joka alkoi kunnostamaan tilaa. Liki kymmenen vuoden projektoinnin jälkeen tila alkaa olemaan jälleen vanhassa loistosaan.

Humppaliiterin idea lähti päähänpistosta, kun talon mailta löytyi sitä ja tätä mukavaa rekvisiittaa ja piharakennus suorastaan huusi tällaista toimintaa. Pisteenä I:n päälle löytyy liiteristä vielä mailman pienin Lenin museo.

Tilaa on rakennettu rakkaudella, ajatuksella ja tiedolla siitä, että meidän kaikkien pitää välillä vähän humpata.

Humppaliiteri hiihtää, mopoilee, veneilee tai laskee rattilelkalla. Kaikki löytyy saman katon alta
Baari kyltti, löytynyt kirpputorilta. Aito neonputki
Kategoriat: Yleinen